Starity

Adele bemutatott a díjátadón!

2012. február 22. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

M.I.A. után Adele örvendeztette meg az újságírókat apró botrányával, ugyanis a Brit Awardson középső ujját mutatta fel a színpadon.

hirdetés
Adele bemutatott a díjátadón!

Adele tanult néhány apróságot az idei Super Bowl során, például hogyan emelje fel a középső ujját több ezer ember szeme láttára. A pár órája megrendezett BRIT Awardson ugyanis a Grammy-nyertes énekesnőt megsértették azzal, hogy köszönőbeszédét félbeszakították, ezért úgy döntött, a megfelelő viselkedés és véleménynyilvánítás az, ha egyszerűen bemutat az öltönyös bíráknak.

„Semmi sem tesz büszkébbé annál, mint hazaérni hat Grammyvel, majd megjelenni a Brit Awardson, ahol nekem ítélik az év albumának díját. Annyira büszke vagyok a nemzetiségemre” – nyilatkozta a Rolling In The Deep énekesnője, aki egyértelműen a díjátadó nyertese volt.

A műsorvezető, James Cordon azonban félbeszakította Adele beszédét, és máris a következő előadót invitálta a színpadra, ami miatt a világsztár alaposan berágott, és mindenkinek megmutatta, milyen szép középső ujja van. Az eset óta természetesen a gála rendezői elnézést kértek, a 23 éves énekesnő pedig a félreértések elkerülése végett elmondta, hogy a sértést egyáltalán nem rajongóinak címezte.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek