Starity

A Mercedes-Benz-divathét legszebbjei

2012. február 22. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A látogatók magukba foglalják a Gossip Girl sztárjait is – kétségtelenül rengeteg stílusjegyet láthattunk a résztvevőkön, és kedvenc sztárjaink úgy festettek, akár a modellek a kifutón.

hirdetés
A Mercedes-Benz-divathét legszebbjei

A sztárok apraja-nagyja a New Yorkban megrendezett Mercedes-Benz-divathéten tolongott. A megjelentek között természetesen ott voltak a Gossip Girl sztárjai, de nem feledkezett el a nívós eseményről a Vámpírnaplók főszereplője, Nina Dobrev sem, aki ismét elkápráztatta a nagyérdeműt. Lássuk, kik voltak az idei divathét legszebb csillagai:


Louise Roe a Rebecca Minkoff-divatbemutatón február 10-én

A brit TV jelentős személyisége, Louise Roe Spring zenéjére táncolt egy Rebecca Minkoff által tervezett szegecses sportkabátban, a tervező 2012-es őszi kollekciójának bemutatóján.


Nina Dobrev a Christian Siriano divatbemutatóján február 11-én

A Vámpírnaplók szépe, Nina Dobrev egy Christian Siriano által tervezett fekete koktélruhában volt látható a divatbemutatón, amelyen könnyed, zilált zárak kaptak helyet. A szexi, ugyanakkor visszafogott ruhájához egy egyszerű bézs cipőt viselt.


Shay Mitchell a Badgley Mischka-divatbemutatón február 14-én

A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell – egy nőies és testhezálló ruhában Badgley Mischkától – a tervezőkel pózolt a 2012-es divatbemutatón, mely Valentin-napon került megrendezésre.


Coco Rocha mint kívülálló a New York Fashion divathetén, február 14-én

A világhírű modell, Coco Rocha Badgley Mischka kissé slampos bőrdzsekijében elegánsan vonult végig a kifutón.


Leighton Meester Vera Wang bemutatóján, február 14-én

A Gossip Girl Leighton Meestere fantasztikusan nézett ki a zöld ruhájában, amint a nézőtér első sorából nézte a Giuseppe Zanotti által tervezett napraforgó-sárga dobogót Vera Wang bemutatóján.


Sienna Miller a „Mindig változó szépség arca” rendezvényen, február 14-én

Sienna Miller, akiről anyai boldogság sugárzott a „Mindig változó szépség arca” nevű eseményen, egy szűk, felhasított, fekete BOSS-szerelésben, Pamela Love punkos ékszereivel jelent meg, amellyel elegánsnak és visszafogottnak tűnt.


Jessica Alba a Michael Kors őszi kollekciójának bemutatóján, február 15-én

Jessica Alba egy türkiz kulcslyukú ruhában vonta magára a figyelmet, miközben a 2012-es őszi kollekció rendezőjével beszélgetett.


Tinsley Mortimer a Milly divatbemutatóján, február 15-én

Az előkelő Tinsley Mortimer egy új matróz stílussal, egy térdig érő, lyukacsos, narancsszínű kabátban jelent meg.


Cynthia Bailey a Raul Penaranda divatbemutatóján, február 15-én

Az Atlanta igazi háziasszonyai show sztárja, Cynthia Bailey egy elbűvölő, blézerrel kombinált szőrme ruhában indult férjével, Peterrel a Raul Penaranda bemutatójára.


Taylor Momsen a Marchesa bemutatóján, február 16-án

A korábbi Gossip Girl, Taylor Momsen az ő tipikus harisnyájában, egy átlátszó pólóban és egy romantikus köntösben jelent meg Marchesa bemutatóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek