Starity

Megjelent Miss Nine vadonatúj dala, a Hit The Road

2012. február 22. 21:09   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland minőségi house zene egyre nagyobb tereket hódít meg elektrónikus zene körökben, ennek legfrissebb példája Miss Nine és Baggi Begovic első közös dala, a Hit the Road.

hirdetés
Megjelent Miss Nine vadonatúj dala, a Hit The Road

Miss Nine egyike azoknak a hülgyeknek, akik két lábbal járnak a földön, zenéje kiemelkedik a férfiak uralta DJ világból. Ezúttal eklektikus zenei ízlése keveredik az energikus groove-val, mélyebb progresszív hangzással és egy erőteljes vokállal.

A rotterdami székhelyű DJ/producer, Baggi Begovic énekelte fel a dal szövegét. Neve a Nirvana zenekar Smells Like Teen Spirit című száma kapcsán lehet ismerős, hiszen 2010-ben készített hozzá egy remixet, amolyan 21. századi verziót.

Ketten együtt hozták tető alá ezt a könnyed, slágeres house dalt, mely elektronikus fomában rögtön két verzióban is megvásárolható. Készült egy rövidebb rádiós verzió és egy hosszabb mix, mely inkább a klubokban és diszkókban kedvelt.

Miss Nine & Baggi Begovic – Hit the Road

Miss Nine a tavalyi évben az Around the World című lemeze mellett mindössze két saját dalt készített, de így sem mondhatjuk, hogy tétlenkedett volna, hiszen szerte a világon a legnevesebb helyekre hívják fellépni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek