Starity

Ki lesz a VB legjobbja?

2010. július 09. 15:03   |   Szerző: dreamscometrue

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FIFA pénteken hozta nyilvánosságra az aranylabda várományosainak listáját.

hirdetés
Ki lesz a VB legjobbja?

Sokak meglepetésére, az argentín Lionel Messi is esélyes a díjra, pedig a VB-n nyújtott teljesítménye nem ad sok okot rá.

A jelöltek között egyébként megtalálható David Villa is, aki Messivel ellentétben, hihetetlen gólokkal kápráztatta el a spanyol szurkolókat. Két csapattársa, Xavi Hernández és Andrés Iniesta is felkerült a listára, lenyűgöző teljesítményükért. A németek közül Mesut Özil, és Bastian Schweinsteiger nyerheti meg a díjat, annak ellenére, hogy legutóbbi meccsükön egyikük sem remekelt. De itt van még a két holland klasszis, Wesley Sneijder és Arjen Robben, valamint a ghánai Asamoah Gyan, és a nagyszerű uruguayi csatár, Diego Forlán is.

A mezőny tehát elég szoros. Mindenesetre a tíz esélyes közül, nyolcat még láthatunk az idei tornán. Hollandia Spanyolország ellen játszik a döntőben, míg Németország Uruguay-al küzd meg a bronzéremért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek