Starity

Zac Efron Taylor Swifttel duettezett

2012. február 23. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közös filmjük miatt igen közeli viszonyba került egymással Taylor Swift és Zac Efron, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Ellen DeGeneres Show-ban előadott duettjük.

hirdetés
Zac Efron Taylor Swifttel duettezett

A tegnap este adásba került Ellen DeGeneres Show-ban a meglepetésvendégek Zac Efron és Taylor Swift voltak, akiknek sikerült egymást elég közelről megismerniük, hiszen mindketten hangjukat adták a The Lorax című animációs film szereplőinek.

A két fiatal sztárt Ellen ezúttal arról kérdezte, mi igaz a pletykákból, amelyeket róluk terjesztenek, valamint igazából mivel – vagy sokkal inkább kivel – töltötték a Valentin-napot. A 22 éves countryénekesnő persze azonnal megcáfolta a randizásról szóló híreszteléseket, s elmondta, nincs több köztük munkakapcsolatnál.

„Nem vagyunk egy pár. Zac eszméletlen pasas, de nem járunk együtt. Tudod, számtalan színész esik szerelembe a kollégájával, ha filmet forgatnak, de kérem, ez animációs film. Tudod, mi a véleményem? »Óh, Istenem, annyira közel kerültünk egymáshoz a felvételkor a szétválasztott fülkékben!«” – gúnyolódott Taylor Swift.

Miután Zac meghallgatta, hogyan töltötte a Mine énekesnője a Valentin-napot, a színész is elmesélte saját estéjének főbb momentumait: „Ez nagyban különbözik attól, amit a szingli férfiak csinálnak. Elmentem egy film vetítésére, majd egy haverommal vacsorát főztünk.”

Majd a szingli páros kezébe nyomtak egy-egy gitárt, és némi megbeszélés után előadtak egy közös dalt. Így vagy úgy, de Taylor és Zac igencsak összecsiszolódtak a közös munka során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek