Starity

Vége Iszak Eszter modellkarrierjének

2012. február 23. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Televíziós sikerei miatt már túlságosan ismert az arca ahhoz, hogy modellkedhessen, így teljes erőbedobással a műsorvezetésre koncentrál.

hirdetés
Vége Iszak Eszter modellkarrierjének
Fotó: Trendmagazin

Iszak Eszter már fél világot bejárta miközben modellkarrierjét építgette, most mégsem folytathatja tovább ezt a szakmát, mert televíziós pályafutása miatt túlságosan ismert lett az arca. A csinos szőkeség divatfotóin már mindenki a csinos műsorvezetőt látná, nem pedig a trendi ruhadarabokat, amelyeket próbálna bemutatni. Eszti ezért végleg felhagy a modellkedéssel.

„Én már nem csupán egy modell vagyok a sok közül. Egyre többen ismerik a nevem és az arcom. Engem nem lehet már csak úgy elküldeni egy fotózásra. Ezért fordítottam hátat a fényképezőgépnek”mesélte a Borsnak a Viva TV műsorvezetője.

Eszti a Viva Comet elő műsorvezetését tartja az eddigi legnagyobb televíziós munkájának, és mostantól minden energiáját erre a szakmára összpontosítja. Elmondta, hogy nagyon sokat tanult a csatornától, és szeretne minden tőlük kapott lehetőséget kihasználni. Távolabbi tervei között egy világutazós műsor forgatása is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek