Starity

Sikeresen megmentette házasságát Will Smith

2012. február 25. 19:07   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Will Smith és felesége, Jada romokban heverő házasságáról elég sokat pletykáltak, de ez a mostani hírekből nem így tűnik. Ugyanis a színésznő egy nagyon szép ajándékkal lepte meg a férjét.

hirdetés
Sikeresen megmentette házasságát Will Smith

Az elmúlt hónapokban elég nagy port kavart az a hír, hogy  Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith házassága romokban van. De most már nagyon úgy néz ki, hogy mindennél jobban szeretik egymást, ugyanis a színésznő egy nagyon szép dalt írt a férjének.

„Azokkal a jelentős veszteségekkel, amelyek bennünket értek az elmúlt hetekben. Emlékezzünk! Az életünk értékes, éljünk teljes életet! A kockázataink értékesek. A hibáink értékesek. Természetesen a gondjaink is értékesek. Saját magunk szeretete a kulcs, hogy mélyen és igazán szerethessünk másokat. Azért születtünk, hogy őrülten szeressünk és szeressenek bennünket! Will, szeretlek! Boldog Valentin-napot! Ez a tiéd!” – olvasható a Bors fordításában Jada verse, amelyet az egyik közösségi oldalon tett közzé.

A férj persze repesett az örömtől, és megosztotta a rajongóival ezt a szép ajándékot. „Jada írta és vette fel ezt nekem Valentin-napra, muszáj megosztanom veletek!” – mesélte a rajongóinak Will.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek