Starity

Katy Perry színészként is kipróbálja magát

2012. február 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szerepet kapott egy Emmy-díjra jelölt szituációs komédiában, amely a Fox csatornán látható.

hirdetés
Katy Perry színészként is kipróbálja magát

Az Így jártam anyátokkal rövid epizódszerepe után Katy Perry ismét visszatér a tévéképernyőkre, ugyanis a Fox csatornán futó Raising Hope, azaz Nevelésből elégséges című szitkomban fog feltűnni. A széria hatalmas sikernek örvend a tengerentúlon, hiszen számtalan díjra, köztük két Emmyre is jelölték.

A válást is túlélt énekesnő egy Rikki nevű börtönkísérőt fog alakítani, aki igényt tart Sabrina barátságára. Az említett karaktert Shannon Woodward alakítja, akivel Katy Perry nagyon jó barátságot ápol, és ő kérdezte meg a producert, Greg Garciát, hogy az énekesnőnek van-e esélye bármiféle szerepre a sorozatban.

„Bejött a meghallgatásra, és fantasztikus munkát végzett – mesélte Garcia Katyről. – Aztán a többiek áradozni kezdtek róla, és arról, milyen nagyszerű énekesnő. Én pedig csak annyit tudtam kinyögni: »Mi van? Ez most komoly?« Fogalmam sem volt róla, hogy a zeneiparban tevékenykedik!”

Természetesen Russell Brand exneje is nyilatkozott a közelgő projektről, elmondta, nagyon szívesen vesz részt a szériában, hiszen Shannon a legjobb barátnője. „Egyszer felhívott, hogy nincs-e kedvem szerepelni a tévéshow-jában, pusztán mókából, én pedig azonnal igent mondtam, hiszen örömmel veszek részt bármiben, amiben a legjobb barátnőm szerepel!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek