Starity

Paul Walker szerződést kötött a Universallal

2012. február 23. 20:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az akciósztár produkciós cége kétéves szerződést kötött a Universal Picturesszal.

hirdetés
Paul Walker szerződést kötött a Universallal

Az akciófilmek sztárja, Paul Walker Laguna Ridge Pictures nevű produkciós cége kétéves szerződést kötött a Universal Picturesszal. Az első projekt a Skyscraper cimű akcióthriller lesz, amelynek a forgatókönyve Mike Sobel ötlete alapján íródott. Paul nemcsak a főszerepet vállalta el, hanem Neal H. Moritz mellett a film producere is lesz.

„Hosszú és sikeres barátság rajzolódott ki az évek során köztem és a Universal között. Izgatott vagyok, hogy tovább folytatódhat a közös munka Neallel, aki mellesleg nagyban hozzájárult, hogy most itt tart a karrierem. Továbbá támogatást kapok Jim Berkustól, Theres Peterstől és Christopher Harttól az UTA-n, nem beszélve menedzseremről, Matt Luberről és producer társamról, Brandon Birtellről. Szóval, itt az ideje megtenni a következő lépést”nyilatkozta Walker.

A színész és a Universal legutóbbi közös filmje, a Fast Five több mint 630 millió dollárt hozott a stúdiónak. A folytatás forgatását idén tavasszal kezdik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek