Starity

Madonna testével védte lányát

2012. február 24. 17:05   |   Szerző: Horgi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna az évek során már hozzászokhatott ahhoz, hogy a lesifotósok minden lépését követik, így megtanulta kezelni őket, ezúttal azonban hiba csúszott a menetrendbe.

hirdetés
Madonna testével védte lányát

Madonna lányával, Lourdesszel New Yorkból repült Los Angelesbe, ahol a héten forgatják a popkirálynő legújabb videoklipjét a Girls Gone Wild című dalához.

A Los Angeles-i reptéren azonban nem haladt minden a szokott kerékvágásban. Madonna sofőrje nem érkezett időben a helyszínre a sztár és kísérete elé, Madonnáék ezért kénytelenek voltak visszamenni a reptér területére, miközben lesifotósok tucatjai üldözték őket. Madonna 15 éves lánya nem bírta a hívatlan fotósok társaságát, annyira kiborult, hogy sírva fakadt. Madonna perceken keresztül próbálta megnyugtatni lányát, miközben testével takarta. A sofőr 10 perces késéssel érkezett meg. Ekkor már azonban annyira elmérgesedett a helyzet, hogy mindkét fél részéről nyomdafestéket nem tűrő mondatok hangzottak el.

A TMZ celebportál mindezt viccesnek találta:

Madonna lánya nem az átlag 15 évesek életét éli, ami miatt a popkirálynőt úton-útfélen kritika éri, mondván, nem lenne szabad engednie és támogatnia, hogy lánya ilyen életmódot folytasson.

Madonna nyugtatja Lourdest

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek