Starity

David Zepeda megsérült

2012. február 24. 18:06   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sármos színészt új sorozata forgatása közben érte utol a baj. David nemcsak testileg, de lelkileg is megsérült az utóbbi időben.

hirdetés
David Zepeda megsérült

David Zepeda épp az új telenovelláját, az Abismo de Pasiónt forgatta, amikor egy rossz mozdulat következtében súlyos fájdalom érte a karjában.

„Nagy fájdalmat éreztem a karomban, nem tudom, hogy mi lehet, de én izomszakadásra vagy ínhüvelygyulladásra tippelek. Mindenképpen meg fogom nézetni egy orvossal, hiszen nagyon fáj, olyannyira, hogy már a forgatáshoz sincs erőm. A nagyobbik baj az, hogy ez a fájdalom pont az egyik jelenetem alatt jelentkezett, ugyanis Sergio Mayerrel épp egy verekedést akartunk felvenni, de emiatt le kellett állni a muinkával” – nyilatkozta a sármos Zepeda.

A tehetséges színész egyébként nemcsak testileg, de lelkileg is megsérült az utóbbi hónapban, hiszen elveszítette a nagymamáját. Reméljük, David minél hamarabb meggyógyul, és folytatni tudja a forgatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek