Starity

Apa lesz Király L. Norbi

2012. február 24. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az x-faktoros sztár kapcsolatában gyorsan zajlanak az események: tavaly augusztusban egymásra találtak, majd hat hétre rá eljegyezték egymást, most pedig kisbabát várnak.

hirdetés
Apa lesz Király L. Norbi
Fotó: RTL Klub

Kevesen gondolták, hogy tartós lesz a fiatal, vidéki benzikúton dolgozó lány és Király L. Norbi kapcsolata, a pár hamar rácáfolt erre, hiszen nem sokkal a megismerkedésük után már el is jegyezték egymást.

Norbi úgy érezte, hogy Nikiben megtalálta az igazit, megismerkedésük szerelem volt első látásra. Idén lakoldalmat terveztek, viszont egy örömteli esemény miatt ezt most egy kicsit még halasztaniuk kell, hiszen kiderült, hogy Niki kisbabát hordoz a szíve alatt.

„Mindketten nagyon örülünk neki. Nagyon várjuk már, hogy megszülessen, boldogok vagyunk, hogy hamarosan gyerekünk lesz. Ezenkívül viszont legközelebb csak a baba megszületése után vagyunk hajlandóak nyilatkozni róla” – árulta el a Borsnak a leendő apuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek