Starity

Slash turnéra indul új albumával

2012. február 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Guns N' Roses-gitáros májusban turnéra indul új albumával, az Apocalyptic Love-val.

hirdetés
Slash turnéra indul új albumával

Amint a napokban is szó volt róla, május 21-én megjelenik a Guns N' Roses egykori, a Velvet Revolver jelenlegi gitárosának második szólóalbuma, az Apocalyptic Love. A Grammy-díjas zenész május elején turnéra indul, hogy új szerzeményét a rajongóinak élőben is bemutathassa.

A cilinderes sikeres időszakot tudhat a magáénak. Első albuma harmadik helyezést ért el a Billboard Rock, Hard Rock album Top 200-as listáján. Slash eseménydús évnek néz elébe, hiszen csatlakozik jó barátja, Ozzy Osbourne On the Scream turnéjához, valamint április 14-én jön a Rock N' Roll Hall Of Fame beiktatási ceremónia, ahol a Guns N' Roses eredeti felállásban lesz jelen.

Az egykori Gunner számos sikerprodukciót tudhat a magáénak a Guns N' Roses-os éveken kívül is, beleértve a Slash's Snakepit, a Slash's Bluesballt és a Velvet Revolvert. Ez utóbbihoz még mindig nem találták még meg a megfelelő énekest Scott Weiland (Stone Temple Pilots) helyére, aki néhány éve távozott a zenekarból. Tavaly a basszusgitáros, a szintén egykori Guns N' Roses-tag, Duff McKagan azt nyilatkozta, hogy az új énekesnek jobbnak kell lennie Scottnál. Azóta már felmerült jó néhány név, mint a Slipknot énekeséé, Corey Tayloré is. Sokáig ő tűnt a befutónak, azonban a tény, hogy csatlakozna a zenekarhoz, azóta sem lett megerősítve a jelenlegi tagok által.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek