Starity

VV5: Seherezádé öccse kikészült

2012. február 24. 15:03   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik az utolsó párbaj, és már csak a finálé van hátra! VV Seherezádé lett a villa First Ladyje, mégis édesanyja és kilencéves öccse alig várják, hogy Sehi hazajöjjön. A kis Pascal kikészült nővére hiányától.

hirdetés
VV5: Seherezádé öccse kikészült

VV Seherezádé kisöccse, Pascal teljesen kikészült a testvérét illető vádalmazásoktól, valamint annak hiányától. Ditti, Sehi édesanyja egész nap a számítógép előtt ülve próbálja megvédeni lányát, és már az iskolában is panaszkodtak, hogy Pascal tíz óra előtt képtelen odafigyelni a tanulásra.

A kilencéves kisfiú a problémák miatt már iskolapszichológushoz kényszerült, akivel igyekeznek javítani a fiú viselkedésén, míg édesanyja már-már belefáradt a folytonos védelmező szerepébe.

„Összeszorult a szívem, amikor ezt megtudtam. Attól is nagyon félek, hogy Sehi hogyan fogadja majd ezt, remélem, nem hibáztatja magát, mivel Pascalnak rajta és rajtam kívül nincs senkije, hiszen nemrégiben a nagymama is meghalt. Szerencsére nagyon hallgat a nővérére, úgyhogy bízom abban, amint Sehi kijön, Pascal is megnyugszik, és visszaáll minden a régi kerékvágásba” – mesélte Ditti egy interjú keretében a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek