Starity

Jason Statham arcon köpött egy lesifotóst!

2012. február 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Statham nem éppen a jó modoráról tett tanúbizonyságot a tegnapi nap folyamán. Az akciósztár ugyanis leköpött egy paparazzót, mert nem tetszett neki, hogy fotózza őt és barátnőjét.

hirdetés
Jason Statham arcon köpött egy lesifotóst!
Fotó: Socialite Life

Nem először fordul elő, hogy egy világsztár dühös lesz a lesifotósokra. A minap ezt történt a hollywoodi filmsztárral, Jason Stathammel, aki úgy fejezte ki nemtetszését, hogy egyszerűen arcon köpte a fotóst.

A színész éppen szupermodell és színésznő barátnőjével, Rosie Huntington-Whiteley-vel lakást keresett Manhattanben, amikor az Elizabeth Streeten egy paparazzó megközelítette őket, hogy készítsen néhány fotót róluk. Az akciósztár olyan dühös lett, hogy meglökte és leköpte az őt és párját fotózó férfit.

Az egykori élsportolónak és kedvesének a napokban volt egy koccanásos autóbalesete, szintén New York belvárosában, amikor egy figyelmetlen autós belehajtott Jason és Rosie kocsijába, amikor éppen beszállni készültek. Ugyan senki sem sérült meg, a rendőrséget értesítették. Valószínűleg a filmsztár még ennek az incidensnek a hatása alatt volt, ezért reagált így arra, hogy a nyílt utcán fotózzák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek