Starity

A legfurább celebfóbiák

2012. február 25. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden ember fél valamitől: míg a legtöbben a pókoktól, kígyóktól, addig egyes sztárok a kacsáktól, a hosszú szavaktól vagy éppen az ezüst tárgyaktól. Összeszedtünk tíz nagyon fura sztárfélelmet.

hirdetés
A legfurább celebfóbiák

A legtöbb híresség könnyen veszi az elektromos kapukat, a kamerákat, sőt, még az őket követő, őrült rajongóktól sem riadnak meg, és a melák biztonsági őröknek hála tudják, hogy hajuk szála sem görbülhet. Azonban mégsem érzik magukat teljes biztonságban, hiszen vannak, akik már attól megijednek, ha egy malac visít fel a közelben.

Összegyűjtöttünk tíz nagyon fura vagy épp szokatlan fóbiát, amelyekről nem hitted volna, hogy bárkit is rettegésben tartanak.

David Beckham

David Beckham nagyszerű atléta, remek ízléssel rendelkezik, no meg persze tökéletes testtel áldotta meg a sors. Talán épp ez a hibátlanság okozza az ataxofóbiáját, hiszen a sportoló szörnyen parázik a rendetlenségtől! Elmondása szerint még az üres üvegeket is sorba rendezi a konténerekben, mert nem tudja elviselni, ha összevissza dobálják be őket.

Madonna

A több évtizede a popiparban lévő énekesnő mindig is egy rettenthetetlen Végzet asszonyaként szerepelt az emberek szemében, azonban van, amit sosem tudott feldolgozni az alatt az idő alatt, míg felcseperedett: a villámcsapásokat. Igen, Madonna brontofóbiától retteg, azaz szörnyen görcsösen viselkedik vihar közepette, különösen akkor húzza be fülét-farkát, ha villámlik.

Orlando Bloom

A Karib-tenger kalózai sztárja, aki örömmel járja a természetet, és a zöldek táborát erősíti, annak ellenére, hogy nagy állatbarát, kemény problémával küszködik: swinofóbiában szenved. A kifejezés a malacoktól való félelemre utal, Orlando Bloom ugyanis egyenesen irtózik a kis rózsaszín kurtafarkúaktól. A színésznek felajánlották az Állatfarm egyik főszerepét, és csak azért utasította el, mert nem szeretett volna malacokkal együtt dolgozni.

Nicole Kidman

A színésznő számtalanszor elmondta, mennyire retteg, amikor ki kell lépnie a vörös szőnyegre, ám mégsem ez okozza a legnagyobb félelmet a számára: mint kiderült, az Átkozott boszorkák vörös démona retteg a pillangóktól, így nem valószínű, hogy csemetéivel sokat fogja járni a természetet, amikor tavaszodik.

Christina Ricci

A síró ember színésznőjének is elég meredek félelemmel kell, hogy szembenézzen nap mint nap, ugyanis Christina Ricci botanofóbiában szenved, azaz erőteljes rettegést érez, amikor szembe találja magát egy cserepes növénnyel. Elmondása szerint túl piszkosak, és ez teljesen kikészíti őt.

Pamela Anderson

A számos tetoválással rendelkező egykori sorozatsztár nyugalmát az eizoptrofóbia zavarja meg, ugyanis iszonyatosan fél a tükröktől. Kérdéses, hogyan oldja meg Pamela a mindennapos sminkelést, hiszen hatalmas félelmet jelent számára önmagát csodálnia a tükörben. Talán a szépészeti beavatkozások és az implantátumok tették ezt vele?

Kelly Osbourne

Az Osbourne família egyik különösen botrányos tagja, Kelly hafnofóbiában szenved, tehát nem tudja elviselni az érintéseket. Különös félelméről testvére, Jack nyilatkozott néhány évvel ezelőtt. „Amint hozzáérsz a kulcscsontjához, sírva fakad. Imádok ezzel szórakozni.”

Billy Bob Thornton

Mindnyájan tudjuk, hogy Billy Bob Thornton nagyon célorientált személyiség, aki bármire képes, hogy megszerezze, amit akar. Nos, vágyait csak egyetlen dolog akadályozhatja, mégpedig a félelme, a színész ugyanis kiakad, ha régi, antik bútor közelébe kerül. Thornton bevallotta, hogy szerinte az ódivatú kanapék ijesztőek és hátborzongatóak.

Matthew McConaughey

A színész nem úgy néz ki, mint aki megriad a saját árnyékától, hiszen egy jóképű és izmos pasasról beszélünk! Azonban Matthew-nak is megvannak a saját kis titkai, például, hogy retteg a csövektől és a forgóajtóktól. Saját bevallása szerint meglehetősen nyugtalanná válik, ha egy forgóajtóval találja szembe magát a bevásárlóközpontban, és sokszor kellett segítséget kérnie, hogy áthaladjon rajta.

Kim Basinger

A Nyolc mérföld sztárjának, úgy tűnik, betettek a horrorfilmek, ugyanis Kim Basingert az agorafóbia gyötri, ami azt jelenti, hogy minden olyan helytől és helyzettől retteg, ahonnan nem tudna szabadulni. Tehát ha a színésznő képzelete túl élénk, akkor nemcsak a buszoktól és metróktól, hanem akár a tengerparttól és a sötét utcáktól is kiveri a víz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek