Starity

VV5: Attila, Csaba és Seherezádé a fináléban!

2012. február 25. 00:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas különbséggel ejtette ki Attila az utolsó párbajon Fecót, így ő is bent van a legjobb háromban.

hirdetés
VV5: Attila, Csaba és Seherezádé a fináléban!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Hatalmas fordulattal ért véget a Való Világ 5 utolsó párbaja. A műsor előtt kivételesen nem csak fantomképet mutatott a csatorna, hanem konkrét eredményt, ahol Fecó még fölényesen vezetett. Valószínűleg nem véletlenül fedték fel az állást, hiszen így olyan nézőket is szavazásra tudtak bírni, akik biztosra vették a párbaj kimenetelét, és amúgy nem szavaztak volna.

Az este hangulatát Csaba enyhe szalonspicces bemutatkozása alapozta meg, a villába kapcsoláskor hatalmas lelki nyugalommal Quimby-idézeteket dalolászott pezsgőspohárral a kezében. A párbajozók viszont már nem voltak ennyire vidámak, Fecó már a villából kifele menet is elsírta magát, és az egész adás alatt cidrizett, bár a stúdióba olyan táncos léptekkel érkezett, hogy azt éreztük, egy rögtönzött lakodalomba csöppentünk.

Attila meglepően rendesen viselkedett a párbajon, nem kezdeményezett szócsatákat, Fecóval szemben szinte végig elismerően, korrekt módon viselkedett, csak akkor ment bele vitákba, amikor azt Fecó kezdeményezte. A dumagép legfőbb érve az volt, hogy Attila túllépte a játék határait, mert nem érzelmi alapokon döntött, és sok villatársára aggatott sértő szavakat, amiknek nem mérte fel a kinti életbeli súlyát.

A villában már csak két ember várta a leendő párbajgyőztest. Csaba Fecót várta, Seherezádé pedig Attilát, akit az utolsó héten eléggé megkedvelt.

Az eredményhirdetés előtt amikor a fantomképeken meglátták a különbséget a prábajozók, már levegőért kapkodtak, Fecót a sírás és a szívinfarktus kerülgette. Végül felfedték a képeket és Attila nem csak megfordította az eredményt, de elsöprő fölénnyel, a szavaztok 77%-ával sikerült nyernie.

A vasárnapi finálét tehát Seherezádé, Csaba, és a mindkét utolsó párbajt óriási fölénnyel nyerő Attila fogja megvívni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek