Starity

Elvonón volt Gerard Butler

2012. február 25. 13:01   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem gyakran esik meg, hogy egy filmsztár önszántából bemenjen a rehabra, még mielőtt tényleg komoly baj történik. És az sem gyakran esik meg, hogy erről senki sem hall, míg ki nem jön onnan.

hirdetés
Elvonón volt Gerard Butler

A TMZ szerint Butler függősége két hullámban érte a színészt, a második hullám egészen szó szerint. Még 2006-ban, a 300 című film forgatásán sérült meg komolyabban, amikor is fájdalomcsillapítókat írtak fel neki. Majd tavaly év végén kis híján megfulladt új filmje, a Mavericks forgatásán, amikor egy hatalmas hullám temette maga alá egy szörfös jelenet felvételekor.

Ekkor antidepresszánsokat és ismét fájdalomcsillapítókat írtak fel neki. Hogy elkerülje az ezektől való esetleges függőséget, önszántából vállalkozott a kezelésre, még mielőtt megtörtént volna a baj.

A színész tegnap jelentkezett ki a klinikáról, ahol kezelték, és TMZ értesülései szerint reméli, hogy „sikerül újult erővel belevetnie magát a munkába”, illetve a nemsokára bemutatásra kerülő filmjei promóciójába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek