Starity

Kiderült Demi Moore sötét titka

2012. február 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában Demi Moore egyre többet került címlapra válása és kórházlátogatásai miatt is. Most azonban egy újabb titok került felszínre.

hirdetés
Kiderült Demi Moore sötét titka

Demi Moore viharos válása és kéjgáz miatti kórházba kerülése miatt az utóbbi időben elég sokszor volt címlapon. Most azonban újabb titok derült ki, amely lehet, hogy jobb lett volna, ha feltáratlan marad: öccse börtönben ül.

A színésznő évtizedeken keresztül őrizgette öccsének brutális titkát. A Zimbio információi szerint apai ágon féltestvére, akivel még a Ghost című örökzöld filmben is együtt dolgoztak, James Craig Harmon börtönben ül.

A celebtestvért 2005-ben tették hűvösre, mert megpróbálta megölni akkori barátnőjét – legközelebb 2015-ben szabadulhat. A rendőrségi jelentések alapján brutálisan megverte a nőt, akinek állításai szerint meg akarta őt ölni, ám az utolsó pillanatban megkegyelmezett neki. Egyébként nem ez volt az első ügy, amiért a férfi a rendőrséggel találkozott, korábban droggal való visszaélés és engedély nélküli fegyvertartás miatt tartották a rácsok mögött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek