Starity

Selenát nem kényeztetik el

2010. július 09. 17:05   |   Szerző: lindyke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez karrierje csak felfele ível, de bevallása szerint ettől még nem hagyják a szülei, hogy megváltozzon. Ugyanúgy segítenie kell otthon a házimunkában, mint egy átlagos tininek.

hirdetés
Selenát nem kényeztetik el

Selena Gomez nemrég egy interjúban elárulta, hogy bizony a filmforgatások és a koncertek mellett neki is kell otthon segítenie például a szobáját kitakarítani.

"Eljössz Los Angelesbe, ideköltözöl és az itteni emberek azt mondják neked, hogy „Ó, igen, tökéletes vagy, teljesen az vagy!” – a szüleim meg nem győzik mondani, hogy „Nem, nem az. Neki továbbra is házimunkát kell végeznie. És csinálnia kell pár effélét.” Szóval mikor felhívom telefonon a texasi barátaim, akkor nem azt mondom nekik, hogy „Jajj, de hosszú napom volt ma a forgatáson.” Hanem valami olyasmit, hogy „Ma még ki kell takarítanom a szobám és ez mekkora szívás már.” Úgyhogy szeretem, hogy ők így viszonyulna hozzám. "

Selenát figyelmezették is a szülei, hogy amint észreveszik rajta, hogy a sikertől kezd megváltozni, lőttek a karrierjének:

"Anyu mondta, hogy „Abban a percben, ahogy látom, hogy változik a személyiséged, viszlek vissza Texasba!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek