Starity

Whitney Houston a túlvilágon sem nyugodhat békében

2012. február 27. 09:09   |   Szerző: bettybabe87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy port kavart az egész világon egy nemrégiben megjelent fotó, mely az énekesnő családi virrasztásán készült. A nyitott koporsóban fekvő Whitney-ről készült kép sokkolta a közvéleményt, de ha mindez nem lenne elég, a magazin azt is feltárta, hogy milyen értékeket helyeztek örök nyugalomra a művésznővel együtt.

hirdetés
Whitney Houston a túlvilágon sem nyugodhat békében
Fotó: National Enquirer

Sokkoló címlapfotóval jelent meg a National Enquirer amerikai magazin márciusi száma. A fényképhez tartozó cikk címe: „Whitney: Az utolsó kép", mely az énekesnő temetése előtti zárt körű családi virrasztáson készült.

Whitney élettelen teste a címlapokon sokkolta az egész világot, de elsősorban a Houston családnak okozott nagy traumát. A magazin ráadásul azt is részletesen feltárta, hogy milyen ékszereket és egyéb értékeket viselt a díva az aranykoporsóban.

Mivel a pletykák legalább ötszázezer dollárt érő ékszerekről szólnak, a felelőtlen cikknek komoly következményei is lehetnek, a Houston família most attól tart, hogy sírrablók célpontjává válhat az aranytorkú sztár nyughelye, ezért beperelték a magazint – írja a Bors.

A történtek miatt Houston még sírjában sem nyugodhat békében, hiszen éjjel-nappal fegyveres testőrök vigyázzák a síremlékét. Bár a legnagyobb kincs, ami ott nyugszik a newarki temetőben, az nem a többmilliós ékszer, hanem maga Whitney Houston, az örök legenda.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek