Starity

Megjelent Gotye legújabb kisfilmje

2012. február 29. 13:01   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Somebody That I Used To Know énekese néhány napja tette elérhetővé legújabb kisfilmjét, az Easy Way Outot. Ez a dal a 2011-ben megjelent Making Mirrors albumának hatodik kislemeze.

hirdetés
Megjelent Gotye legújabb kisfilmje

A belga énekes nemrég fejezte be az észak-amerikai turnéját Kimbra közreműködésével, és tervezi további turnéjait, mégis van ideje egy igényes, művészi és fontos mondanivalót érzékeltető kisfilmet készíteni. Az Easy Way Out, vagyis a „Könnyű kiút” című dalához pár hónappal ezelőtt már készült egy animációs videoklip, de az énekes a dalhoz egy újabb kisfilmet készített az Oh Yeah Wow csapat közreműködésével.

A dal és a videó is egy unalmas és semmitmondó életmódot mutat be, és a kétperces kisfilm során látható is ennek a következménye is.

Gotye 2011-ben óriási sikereket ért el, és több amerikai és európai rádió is sugározza slágereit, ráadásul az énekes dalai már Magyarországon is kezdenek ismertebbé válni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek