Starity

VV Csaba csúnyán leitta magát az első este

2012. február 28. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hoszteszlánnyal kavart az este folyamán, de végül ágy helyett a mosdóban töltötte az éjszakát a VV5 második helyezettje.

hirdetés
VV Csaba csúnyán leitta magát az első este

Csaba már a játék alatt is arról ábrándozott, hogy mennyi lány fogja kint várni őt az ismertségének hála. Bár Kinga elkotyogta, hogy a jóképú fiú meglehetősen fél a lányoktól, mert egy korábbi csalódás miatt teljesen elveszítette az önbizalmát.

Úgy tűnik a VV5 finalistájának megnőtt az önbizalma a döntőben, hiszen rácáfolt a pletykákra. Már a stúdióban szemet vetett az egyik őt kiszolgáló hosztesz lányra, akivel a műsor utáni flörtölgetésnek köszönhetően együtt vágtak bele az éjszakába.

„Mivel egész nap nem ettem az izgalomtól, és éhgyomorra kezdtük el felhajtani a piákat, így hamar megbolondított az alkohol. A lánynál is iszogattunk, de ott már nagyon bódult voltam. Az az igazság, hogy a nagy csajozásból nem lett semmi, mert rosszul lettem, és az egész hajnalt a mosdóban töltöttem”emlékezett vissza az első szabadon töltött éjszakára Csaba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek