Starity

Amerikába csábítják Cherylt

2010. április 01. 15:03   |   Szerző: bajer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy Cheryl Cole lesz az egyik zsűritag az X-Factor amerikai változatában. Cheryl nem csak énekesnőként tevékenykedik, a tehetségkutató műsor eredeti angol változatában is zsűrizett már.

hirdetés
Amerikába csábítják Cherylt

A gyönyörű brit énekesnő saját elmondása szerint nagyon szeretne része lenni a műsornak, de fél, hogy az amerikai közönségnek nem fog tetszeni.

„Elég ijesztő. Miért érdekelné őket, hogy mit gondolok? Nem is ismernek a tengerentúlon és van ez az angol akcentusom, amit lehet, hogy furcsának találnának.” De az énekesnő hozzátette még: „Nagyon szeretném csinálni a műsort, az ottani tehetségek fenomenálisak!”

Cheryl énekesi pályája is biztosan ível felfelé, nemrég debütáló albuma, a 3 Words második kislemeze, a Fight For This Love a hazai rádióadók és TV csatornák nagy kedvence. Az énekesnő számára nagy megtiszteltetés, hogy meghívták az amerikai show-ba zsűrizni, hiszen szeretne énekesnőként minél több helyen befutni, így ez is kiváló lehetőség lesz számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek