Starity

Beyoncé lánya már most sztár

2012. február 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwyneth Paltrow állítása szerint az énekesnő lányából, Blue Ivyből előadóművész lesz majd, ha felnő.

hirdetés
Beyoncé lánya már most sztár

Beyoncé a múlt hónapban hozta világra kislányát, Blue Ivy Cartert. A szülés előtt is már sztárnak számított Blue, hiszen mindenki tűkön ülve várta, hogy a kicsi meglássa a napvilágot. Szülés után közel egy hónapot vártunk a kislány fotóira, majd teljes mértékben megállapíthattuk, hogy Beyoncé szépségét örökölte a kislány.

A 39 éves, kétgyermekes Gwyneth Paltrow régóta barátja az újdonsült édesanyának. A színésznő úgy látja, hogy a kislány már most reflektorfénybe került, mint édesanyja. Emellett Gwyneth arról is értesült, hogy Beyoncé minden percét élvezi az anyaságnak. „Szerintem Bee az anyaságra született, mert fantasztikusan csinálja. Blue Ivy pedig lenyűgöző, neki vannak a legszebb szemei” – dicsérte őt Paltrow.

Abban igaza van a színésznőnek, hogy a kislányt már most olyan ragyogás lengi körül, mint édesanyját, de abban is biztosak lehetünk, hogy Beyoncé félti lányát a lesifotósok kezei közül, hiszen Ivyt első nyilvános ebédjén úgy bebugyolálta, és magához szorította, hogy a kislány arcából nem túl sokat tudtunk kiszúrni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek