Starity

Zac Efron imádja a brazil rajongóit

2012. február 29. 11:11   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron új animációs filmje kapcsán látogatott el a csodálatos Brazíliába, ahol is interjút készítettek a 24 éves sztárral.

hirdetés
Zac Efron imádja a brazil rajongóit

Zac Efront legújabb filmjében nem láthatjuk, de a hangját ettől függetlenül élvezhetjük, ugyanis Zac a The Lorax című animációs meséhez kölcsönözte hangját, amelynek február 19-én volt a premierje Los Angelesben.

A sármos színész a film kapcsán utazott Brazíliába, ahol brazil rajongóihoz kapcsolódó viszonyát mesélte el: „Imádom a brazil rajongók energiáját! Ők adják az embernek a világon a legtöbb energiát. Nagyon örülök neki, hogy ennyi rajongóm van Brazíliában!”

A Charlie St. Cloud sztárját a brazil kultúráról is faggatták: „Kipróbáltam a tradicionális ételeket, valamint a sört. Imádom a brazil ételeket és kultúrát. Már harmadjára vagyok itt, és egyre jobban a szívemhez nő!” – mesélte a színész, akit édesapja is elkísérte a hosszú és csodálatos útra.

Zacv soron következő filmje a The Lucky One című dráma lesz, melyet Nicholas Sparks regénye alapján rendeztek. A premier 2012. áprilisában lesz Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek