Starity

Új arcot kaptak kedvenceink

2012. február 29. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság, a technika rohamos fejlődésének köszönhetően szeplős, sápadt arcú modellekből napbarnított szépségeket, súlyfelesleggel küszködő celebekből pedig karcsú szexistennőket faragnak.

hirdetés
Új arcot kaptak kedvenceink

A legkelendőbb magazinok kedvenc sztárjainkat ebben a hónapban felismerhetetlenségig „szépítették”: Katy Perryt az Interview-nek, Angelina Jolie-t a Vogue-nak, Sharon Stone-t pedig a French Revue De Modes magazinnak sikerült megfűznie.

Még dúsabb kebleket és Elizabeth Hurley-re emlékeztető arcot varázsoltak a California Girls énekesnőjének, akit csak jó néhány analizálással eltöltött perc után ismerhetünk fel. A kócos fürtök és a Katy-től szokatlan smink csak tovább ront a helyzeten.

Ugyanebbe a csabdába esett Sharon Stone is, akit rövid, fekete parókával kaptak lencsevégre. Az ötvenes éveiben járó színésznő szintén furcsa make-up-ot kapott, melynek hála legalább tíz évet fiatalodott.

A sort Angelina Jolie zárja, akit ugyan könnyebb azonosítani az előző két hölgynél, mégis megjegyezhetjük, hogy a törököknek köszönhetően gyönyörű arca ragyogóbb és kisimultabb, mint valaha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek