Starity

Jennifer Hudson letámadta Adele-t

2012. március 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Hudson büszke lehet alakjára, hiszen túlsúlyos volt, de ennek mára nyoma sincs. Azonban a hatalmas fogyókúrázás az agyára ment. Újabb fogyókúráztatni kívánt áldozata: Adele.

hirdetés
Jennifer Hudson letámadta Adele-t

Jennifer Hudson a fogyókúrája óta minden túlsúlyos nőnek segíteni akar, barátai szerint már kezd túlzásba esni. Ezt az is igazolja, hogy az idei Grammy-díj-átadón letámadta Adele-t, aki meg van elégedve testével.

Az egyik szemtanú osztotta meg a The Sun magazinnal, mi történt a gála után: „Gratulált Adele-nek a hat díjhoz, majd szinte rögtön témát váltott, és arról kezdett beszélni, hogy ő is túlsúlyos volt, de sikerült leadnia a felesleget, és szívesen segít ebben Adele-nek is.”

A bennfentes szerint Adele nem csinált jelenetet a helyszínen, csak udvariasan közölte, hogy nem érdekli, mit gondolnak mások a testsúlyáról, de később, szűk körben felháborodottan mesélte el a történteket, és azt mondta, hogy Jennifer Hudsonnek érdemes lenne elgondolkodnia a viselkedésén.

Ezzel nemcsak Adele van így, hanem Hudson barátai is, hiszen véleményük szerint az énekesnőnek hamarosan sok haragosa lesz, ha nem változtat a viselkedésén. „Csak jót akar. De a papolásával egyre inkább az agyára megy az embereknek”nyilatkozta Jennifer egyik barátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek