Starity

Titokban férjhez ment Natalie Portman?

2012. március 01. 17:05   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Portman a tavalyi Oscar-gálán még nagy pocakjával jelent meg, most pedig egy hatalmas gyémántgyűrű indított el egy pletykát, de úgy tűnik, nem alaptalanul.

hirdetés
Titokban férjhez ment Natalie Portman?

Natalie Portman és kedvese, a Fekete hattyú koreográfusa, Benjamin Millepied elmondhatatlanul boldogoknak tűntek a díjátadón, de úgy tűnik, nem csupán egymás iránt érzett szerelmük miatt: az ékszerészük, a Jamie Wolf, akit számtalan hollywoodi híresség fogadott már fel, nem tudta magában tartani az örömhírt, ő kotyogta ki, hogy a szerelmespár egybekelt.

„Én terveztem ezeket a gyűrűket, amik újrahasznosított platinából és életbarát módon előállított gyémántból készültek” – mesélte az ékszerész. Bár néhány embernek kicsit sok már ez az ökománia Natalie-tól, a híresség mindig felszólal ebben a témában, ezért lehet, hogy ezt akarja szimbolizálni a csodálatos gyűrű is.

A színésznő, aki lassan egy éve megszülte fiát, Alephet, eléggé óvta a kamerák elől gyermekét. Vajon a házassággal ez is meg fog változni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek