Starity

Leonard Nimoy csatlakozik az Agymenőkhöz

2012. március 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Trekkel népszerűvé vált Spock, azaz Leonard Nimoy is csatlakozik az Agymenők stábjához – Sheldon Cooper legnagyobb örömére.

hirdetés
Leonard Nimoy csatlakozik az Agymenőkhöz

A CBS-en futó The Big Bang Theory (Agymenők) ezúttal Leonard Nimoyt kebelezi be vendégszereplőként. A TVLine információi szerint a Star Trek sztárja Spockként látogat el Sheldon (Jim Parsons) egyik álmába, azonban van egy kis bökkenő: Spock mindössze beszélni fog az őrült fizikushoz, így a színész nem fog megjelenni a képernyőn.

Sheldon megszállottsága Nimoyjal visszatérő elem a sorozatban: a második évadban Penny ajándékozta meg Dr. Coopert egy szalvétával, amelyet a sci-fi legenda dedikált, és a show századik epizódjában, amely a múlt hónapban került vetítésre, Shelly egy életnagyságú kartont vásárolt Mr. Spockról – mint később kiderült, a Zachary Quinto-verziót kapta kézhez.

Habár Nimoy visszavonult a rivaldafénytől, még mindig megfordul egy-két alkotásban, a Fringe-ben például William Bellnek adta hangját. A vele készült epizód március 29-én kerül majd vetítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek