Starity

Három új taggal bővül a Misfits stábja

2012. március 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Iwan Rheon és Antonia Thomas helyére három új szereplőt iktatnak be az alkotók.

hirdetés
Három új taggal bővül a Misfits stábja

A Misfits című brit sorozat készítői megerősítették, hogy jelenleg folyik a casting a három új főszereplőt keresve, immár a negyedik évadra.

Tavaly decemberben, közvetlenül a harmadik évad befejezése után Iwan Rheon és Antonia Thomas – a sorozatbéli Simon és Alisha – megerősítették, hogy mindketten távoznak a műsorból. Sokak kedvenc karaktere, Nathan, azaz Robert Sheehan már a harmadik évadra sem tért vissza, őt a This Is England oszlopos tagja, Joseph Gilgun váltotta. A Curtist alakító Nathan Stewart-Jarrett megerősítette, hogy visszatér a negyedik évadra, és valószínűleg mindenki kedvence, a Kelly bőrébe bújt, mostanában kissé botrányos Lauren Socha – aki nemrégiben bíróság elé állt, mert rasszista szavakkal illetett egy londoni taxisofőrt – is részt fog venni a negyedik évados munkálatokban.

A szuperhősös sorozat folytatását szintén tavaly decemberben erősítették meg. Most viszont megtudhatjuk, milyen karakterekre számíthatunk: a színésznők pályázhatnak egy új, női karakter, Jess jöttére, akit okosnak és nagyon artikulatív személynek írnak le, viszont megkérdőjelezi a szociális normákat és az etikettet, a komikus Larry David női másának írják le.

A sorozat két férfi karakterrel gazdagodik, Finn-nel, aki egy gyerekes, gyorsan beszélő személy lesz, leírások szerint „naivan és optimistán néz az életre”, kivágja magát a kínos szituációkból egy-egy frappáns beszólással, és itt van még a másik új férfi főszereplőnk, Alex, aki egy „nagyon jól kinéző, de nagyon zárkózott” karakter lesz.

18 és 25 év közti színészeket keresnek Jess, Finn és Alex szerepére. A negyedik évad forgatása májusban kezdődik, a képernyőre pedig – mint minden évben – ősszel, október-november körül tér vissza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek