Starity

Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról

2012. március 01. 21:09   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga manapság mindenkinek egy őrült nőt jelent, aki mindenhol feltűnést kelt – azonban ő sem így született. Most olyan fotók láttak napvilágot, amelyek az énekesnőt még a „normális” korszakában ábrázolják.

hirdetés
Sosem látott fotók kerültek elő Gagáról

Lady Gaga igazán csinos lány volt már fiatalkorában is. Pincérként dolgozott, mikor egyik barátja megkérte, hogy álljon neki modellt, és az akkor még Stefani Germanotta névre hallgató lány igent mondott.

A mindössze 15 darab kép igen sokatmondónak és sikerre törőnek látszik. Stefani, azaz Lady Gaga már akkor is az énekesi karrier felé kacsingatott, de akkor még nemhogy senki, ő sem sejtette, hogy pár évvel később az egyik legsikeresebb énekesnőként állhat majd színpadra több ezer ember előtt.

A fotókat Malgorzata Saniewska készítette, akinek fogalma sem lehetett arról, hogy 2005-ben egy ártatlan fotózáson a mai zenei világ egyik legfénylőbb csillaga áll a kamera lencséje előtt.

A többi fotó a CNN oldalán tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek