Starity

Brooklyn Decker önmagával versenyez a mozikban

2012. március 02. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brooklyn Decker olyan foglalkoztatott színésznő lett, hogy a május 18-ai hétvégén két filmjét is bemutatják az USA-ban.

hirdetés
Brooklyn Decker önmagával versenyez a mozikban

Brooklyn Decker sikeresen katapultálta magát Hollywoodba, és ezzel egyike lett azoknak a modelleknek, akik színésznőként is bizonyíthatják tehetségüket.

Brooklyn néhány tévésorozat epizódszerepe után 2011-ben, a Kellékfeleség című filmben debütált a filmvásznon, és úgy tűnik, nagy hatással volt a stúdiófőnökökre, ugyanis egyre-másra kapja a szerepeket különböző mozifilmekben.

A sors fintora, hogy következő két filmjét, a Csatahajót és a What to Expect When You're Expectinget ugyanazon a hétvégén, május 18-án mutatják be az amerikai mozik. A Csatahajó című, Milton Bradley társasjátékán alapuló akciófilmben a gyönyörű színésznő partnerei Liam Neeson, Taylor Kitsch és Alexander Skarsgård lesznek, és ebben a filmben fog debütálni színésznőként Rihanna is.

Akik nem szeretik az akciófilmeket, megnézhetik Brooklynt a What to Expect When You're Expecting című vígjátékban is, amelyben igazi sztártalálkozót hoztak össze a készítők, hiszen Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Anna Kendrick, Elizabeth Banks és Chace Crawford alkotja a szereplőgárdát.

Bármelyik film is teljesít majd jobban a mozipénztáraknál, Brooklyn mindenképpen nyertesnek érezheti magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek