Starity

Avril különleges videóval lepte meg rajongóit

2012. március 02. 08:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai popcsillag már régóta csigázza rajongóit a Facebook-oldalán, de végre egy saját gyártású videoklippel rukkolt elő.

hirdetés
Avril különleges videóval lepte meg rajongóit

Lavigne a videóban köszönetet mond rajongónak a sok támogatásért, és elmondja, hogy véget ért az utolsó előadás a jelenlegi turnéján. Továbbá elmeséli, hogy készített egy házi videoklipet fotósával, Mark Lidd-del, akinek a nevéhez fűződik többek között a Goodbye Lullaby és a The Best Damn Thing fotósorozata. A videót Avril Goodbye című számához készítették.

A kisfilmben Avril bebizonyította, hogy már érett nő. Nagy részében kevés ruha van rajta, pezsgőzik, a végén pedig elsírja magát, és otthagyja a hotelszobát.

Az énekesnő szerint a Goodbye a valaha írt legérzelmesebb dala, amit volt férjéről, Deryck Whibley-ről írt. Közönség előtt sem játszotta el eddig, mert félt, hogy elcsuklik a hangja vagy elsírja magát. Viszont a klip csodásan sikerült, és a rajongói is odáig voltak érte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek