Starity

Ashley Greene újra Alice szerepében

2012. március 03. 11:11   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötrészes Pan Am után főszerepet kapott egy új sorozatban, melynek még idén lesz a premierje.

hirdetés
Ashley Greene újra Alice szerepében

Az Alice Cullenként ismert Ashley Greene főszerepet kapott az ABC csatorna új dráma sorozatjában, az Americanaban. Anthony LaPaglia – akit a legjobban az Eltűntnek nyilvánítva című sorozatból ismerünk – lesz Ashley mellett egy másik főszereplő, valamint más ismert sztárok is megjelennek majd a divatról szóló sorozatban, például a Lostból ismert Emilie De Ravin, de ismeretlen arcok is, mint Natalie Mendoza és Ken Olin.

Anthony LaPaglia játssza majd Robert Soultert, egy üzletembert, akinek vállalkozását és családját egy új designer, Alice Clarke, Ashley szereplője bolygat fel. Még nem tudni azonban, mikor kezdődnek a forgatások, de még idén lesz a sorozat premierje.

Ashley Twitter-oldalán is közölte az új hírt és nagyon örül a főszerepnek, mivel korábban a nemrég megjelent Lucky magazinban ezt nyilatkozta: „Az Alkonyat bizony nagy ugródeszka volt számomra. De most, hogy vége, érzem, hogy jobban kell dolgoznom. Hogyha meg nem, bármennyire is jó volt az az időszak, csak az Alkonyat filmekből leszek ismert. Nem fogok hazudni, néha tényleg nagyon nehéz. Az egekig szöktet egy ilyen népszerű filmszéria, aztán lassan-lassan visszadob a valóságba.”

A színésznő további projektjei között kis költségvetésű filmek vannak, például a LOL, ahol Miley Cyrusszal és Demi Moore-ral játszik és a The Apparition Tom Feltonnal és Sebastian Stannal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek