Starity

Kylie Minogue az álompasijáról mesélt

2012. március 02. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Minogue már 25 éve van az énekesi pályán, ez idő alatt pedig rengeteg érdekességet tudtunk meg róla. A Stylist magazin ennek ellenére kiváncsi volt még pár dologra, ezért a legújabb számban hírességeket kért fel, hogy kérdezzenek az énekesnőtől.

hirdetés
Kylie Minogue az álompasijáról mesélt
Fotó: Stylist

A rengeteg híresség mellett Jackie Collins író is kapott egy lehetőséget a Stylist magazintól, hogy kérdezhessen Ausztrália popikonjától, Kylie Minogue-tól.

A művész Kylie álompasijáról faggatta a gyönyörű sztárt, aki a következőt válaszolta: „Feltétlenül viccesnek kell lennie, aki bármikor képes engem megnevettetni. El se tudnék képzelni egy olyan kapcsolatot, ahol nincs humor. A kinézet számít is, meg nem is, de azt gondolom, hogyha valakihez vonzódsz, akkor vonzódni is fogsz. És az, hogy jó legyen az ágyban, csak a bónusz... Az utóbbi időben átpártoltam a latinos típushoz. Andreas spanyol, Olivier francia, és volt egy másik barátom (Stephane Sednaoui), aki szintén francia. A közös nevező az, hogy mindegyikük kreatív és művészi.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek