Starity

Snooki babát vár?

2012. március 02. 17:05   |   Szerző: Reree

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Polizzinak, ismertebb nevén Snookinak gyermeke lesz – állítja egy ismerőse. Egy külföldi lap szerint a sztár a harmadik-negyedik hónapban járhat.

hirdetés
Snooki babát vár?

A Jersey Shore bolondos szereplőjéről senki sem gondolta volna, hogy 24 évesen már a gyerekvállaláson fog járni a feje: mégis úgy tűnik, ő és barátja, Jionni LaValle – akivel Snookinak volt pár hevesebb vitája is a műsor alatt – belekezdtek a családalapításba.

„Olyan három-négy hónapos terhes lehet” – kotyogta ki Snooki egyik ismerőse az E! csatornánál dolgozó Mark Malkinnak. A New York Post meg van róla bizonyosodva, hogy Snooks azért nem maga mondta el a hírt, mert arra készül, hogy a terhességével minél több pénzt keressen.

„Két gyereket szeretnék, egy fiút és egy lányt – nyilatkozta Nicole 2010-ben. – A lányt Isabellának, a fiút pedig Frankie-nak fogom elnevezni.”

Bár Snooki még nem erősítette meg a hírt, de, ha minden igaz, úgy néz ki, hogy a lány álma végre valóra válhat, és Isabella vagy Frankie még ebben az évben megérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek