Starity

Jon Bon Jovi 50 éves lett

2012. március 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma, azaz március 2-án töltötte be a híres zenész, Jon Bon Jovi az 50. életévét.

hirdetés
Jon Bon Jovi 50 éves lett

Jon Bon Jovi a zenetörténelem egyik legnagyobb alakja. A Bon Jovi frontembere, énekese, dalszövegírója. Az első Bon Jovi-album 1984. január 21-én jelent meg, és több mint félmillió eladott példánnyal aranylemez státuszt ért el az USA-ban. Második albumuk, a 7800° Fahrenheit csalódást keltett a kritikusokban, ám a harmadik albumon, a Slippery When Weten, amin olyan nagy slágerek vannak, mint a You Give Love A Bad Name, a Livin' On A Prayer, gyorsan kiengesztelődtek. Ezeket az albumokat további 8 sikercédé követte.

1990-ben kapott felkérést a Vadnyugat Fiai 2. című film zenéjének megírására, amelyet Oscar-díjra is jelöltek, amit végül is nem nyert meg, ám a Golden Globe-díjat sikerült bezsebelnie vele. Szintén ehhez a filmhez kapcsolható az énekes első szerepe, ugyanis a filmben statisztaként szerepelhetett. Azóta több szerepet is kapott már, a Vámpírok: Gyilkos csapat, a Kisvárosi Intrikák, A Felforgató, Holdfény és Valentino, Fű Alatt, U-771 és a Szilveszter Éjjel című filmekben is szerepelt.

Az It's My Life énekese 1989. április 29-én utazott egyik turnéja keretében Las Vegasba, hogy elvegye gimnáziumi szerelmét, aki karateoktatóként dolgozott. Házasságukból négy gyerek született, Rose, Louis, Jacob és Romeo.

Boldog születésnapot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek