Starity

Beyoncé tavaszi ruhákat tervez

2012. március 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé 2004-ben hozta létre House of Deréon elnevezésű divatkollekcióját édesanyjával, Tinával. A friss anyuka most készült egy a tavaszi–nyári modern nőknek készült kollekcióval.

hirdetés
Beyoncé tavaszi ruhákat tervez

Az énekesnő a Deréon nevet nagymamája, Ágnes Deréion tiszteletére adta a divatháznak. Beyoncé húga, Solange, aki egyre keresettebb modell, pedig a kampányképeken szerepel, ezzel erősíti a családi vállalkozást.

Bee édesanyja, amikor lánya karrierje beindult a Destiny's Child nevű lánybandával, Beyoncé mellett áll. Feltűnő ruhákat varrt a lányoknak, és estélyi ruháikat is ő tervezte. A merész prêt-à-porter és ready to wear kollekciók több korosztály számára készültek. A kollekciókban a szoknyákon, kabátokon és egyéb mindennapi ruhadarabokon kívül extrém kiegészítőket, például szőrmék és táskák, de plüssmackót és limitált szériás bélyeget is terveztek.

Már többször is plágiummal vádolták a márkát, és a PETA-val is többször összetűzébe keveredtek, mivel igazi állatszőrmét használtak ruhadarabjaikhoz. A tavaszi–nyári kollekció romantikus stílusban készült el.

A ruhákat itt lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek