Starity

Ty Burrell ismét a filmvásznon

2012. március 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-ben két filmje is megjelenik a Modern család sztárjának, Ty Burrellnek, és egyre nagyobb nevek mellett kap szerepet.

hirdetés
Ty Burrell ismét a filmvásznon

Ty 2009-ben kapta meg Phil Dunphy szerepét a Modern család című sorozatban, karrierje azóta sikerrel ível felfelé, és egyre több szerepet kap. A 2011-es évben Jennifer Garner, Hugh Jackman, Ashley Greene és Olivia Wilde oldalán bizonyíthatott.

A 2012-es évben Vera Farmiga, David Duchovny és Keri Russell mellett mutathatja meg tehetségét a Goats című mozifilmben, 2013-ban viszont már a Switch című filmben láthatjuk viszont, ebben az alkotásban a hírek szerint Jennifer Aniston és Dennis Quaid is szerepet kapnak.

A két film mellett, Tynak a sorozatra is jut ideje, hiszen ebben az évben folytatódik a harmadik évad. A Goats című film Christopher Neil kezei közül kerül ki, és Mark Poirier regénye alapján készül, ám a premier pontos idejéről még semmit sem lehet tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek