Starity

Érkezik a 2Pac-musical

2012. március 09. 13:01   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír a rajongóknak: érkezik a 2Pac-musical! Március 10-én kezdődnek a válogatások a Holler If Ya Hear Me című darabhoz.

hirdetés
Érkezik a 2Pac-musical

Tupac Shakur életéről szól az új Broadway-darab, ami a Holler If Ya Hear Me címet kapta. A Kenny Leon által rendezett musical szereplőválogatása március 10-én lesz New Yorkban, ahol 18 és 35 év közötti afroamerikai férfi és női rappereket keresnek, valamint 20 és 25 év közötti kaukázusi színészeket, akik erősen kötődnek a raphez, és nagyszerű gitárkészséggel rendelkeznek.

Leon korábban elárulta a The Huffington Postnak, hogy egy kicsit dolgozott Tupac édesanyjával, Afenivel, valamint azt is bevallotta, hogy mindig szeretett volna egy olyan darabot rendezni, amit a rapper jeles diszkográfiája ihletett.

„Az ötlet mindig az volt, hogy a zenéje által ihletett musicalt készítek, nem pedig egy életrajzi megközelítésű darabot. És mivel mindig úgy gondoltam, hogy Tupac egy próféta volt, ezért azt szeretném, ha mindenki hallaná a szavait, a történetét, és talán látnák, amit én látok. Talán egy év múlva remélhetőleg látni fogtok egy világmegváló darabot a Broadway színpadán. Nem lehetnék ennél izgatottabb” – nyilatkozta Kenny Leon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek