Starity

Reese Witherspoon odavan Katalin hercegnőért

2012. március 04. 13:01   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég a színésznőnek lehetősége adódott találkozni Vilmos herceg feleségével. A két hölgy állítólag hamar megtalálta a közös hangot, és a hercegnő is nagyon várta a találkozást.

hirdetés
Reese Witherspoon odavan Katalin hercegnőért

A Blikk információi szerint Reese Witherspoonnak nemrég lehetősége volt találkozni Katalin hercegnővel, ami tejlesen lázba hozta. Erről mesélt is egy tévéműsorban.

„A menedzserem szervezte meg a találkozást, miután megkérdezte, hogy volna-e kedvem találkozni egy igazi hercegnővel. Azonnal igent mondtam, és nagyon izgatottan vártam a dolgot. A férjem ki is nevetett, hogy miért vagyok ennyire ideges? Ha hatszor nem öltöztem át a találka előtt, akkor egyszer sem. Végtére is, egy hercegnő előtt tökéletesen kell kinézni” – mesélte a színésznő.

Elmondások szeirnt a hercegnő nagyon közvetlen volt a színésznővel, szinte azonnal megtalálták a közös hangot, jól kijöttek egymással, és Katalin hercegnő is megtisztelve érezte magát, hogy találkozhatott egy hollywoodi sztárral.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek