Starity

Miley Cyrus halálát kívánták

2012. március 04. 13:01   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg sztár használja a Twitter közösségi oldalt, bár már sokan megtapasztalták veszélyeit. A legutóbbi áldozat Miley Cyrus volt.

hirdetés
Miley Cyrus halálát kívánták

Selena Gomez és Demi Lovato mellett már a Hannah Montana volt sztárja, Miley Cyrus is megélte a világ egyik legnagyobb közösségi oldalának hátrányait.

Február 26-án az énekesnő olyan üzenetet kapott, amelyben kigúnyolták az öltözékét, és olyan rágalmazásokkal illették, mint a „kib***ottul undorító”. Bár az üzenetek nagy része ki lett törölve, egy tweet mégis kiverte a biztosítékot: Miley nem tűrte, hogy valaki a halálba küldje, ezért így válaszolt az utálkozónak: „Nincs jobb dolgod, mint utálkozni? Ez elszomorít. Én szeretettel vagyok körülvéve, sajnálom, akármi is történt veled, ami ennyire bunkóvá tett téged.”

A 19 éves botrányhősnő később egy rajongónak válaszolva hozzátette: „Nem fogok tolerálni olyasvalakit, aki a halálomat kívánja. A Twitternek kéne némi felelősséget vállalnia, és biztonságos környezetet biztosítania!”

Az énekesnő eddig is kapott utálkozó üzeneteket nagy változása miatt, de azokat mindig figyelmen kívül hagyta. Sőt, nemrég a súlya miatt is bántották, de Cyrus kisasszony mindig tud frappáns válaszokat adni az ilyen esetekre: „Én szeretem magam, és ha te is el tudnád ezt mondani magadról, akkor nem ülnél a képernyő előtt, és kritizálnál másokat.”

Sajnos az interneten mindig is lesznek olyanok, akik a névtelenség mögé rejtőzve próbálnak valakit bemocskolni. Cyrus kisasszonynak tisztában kéne lenni azzal, hogy a népszerűség mivel jár, és nem kellene neki ennyire rágörcsölni néhány beszólásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek