Starity

Cristofel és Veronika már az esküvőt tervezgetik?

2012. március 05. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV5 kubai macsója élete nagy dobására készül, hiszen már mindenki tudja, egyetlen célja, hogy csak ő birtokolhassa a férfiak körében igen népszerű kedvesét. A hétvégén, királynőhöz méltó módon, a Körömpalotában kérte meg szerelme kezét.

hirdetés
Cristofel és Veronika már az esküvőt tervezgetik?
Fotó: Anderson Communications

Veronika élete a villából való kisesése után, egy csapásra a feje tetejére állt, hiszen a kinti életben sokkal izgalmasabb kihívás várta, mint a villa falain belül. A múlt héten kiderült, hogy a Playmate Of The Year 2012 versenyen már a legjobb 24 lány között van, emellett pedig a Cristofellel való kapcsolata is igen fordulatos és eseményekben gazdag.

Veronika a verseny miatt most még nagyobb gondot fordít külsejére, emiatt 2012. március 4-én a Körömpalotába látogatott, hogy megnézze mi a legújabb divat a körmök világában és hogyan alakul a 2012-es körömtrend. Veronika eredetileg Cristofel nélkül, Péter kíséretében érkezett volna a helyszínre, de végül a pár, kézen fogva érkezett meg, így Péter magányosan keveredett el a hölgyek között.


Fotó: Anderson Communications

A lánynak már korábban is volt műkörme, de mégis rácsodálkozott arra, hogy a különleges technikák, a kreativitás, a színek és árnyalatok játéka milyen különlegessé, egyedivé is varázsolhatják körmeit. Ezeket látva eldöntötte, hogy most valami kuriózummal fogja meglepni szerelmét.

Veronikát profi körmösök vették kezelésbe, Cristofel pedig folyamatosan ott állt mellette, nehogy Péter a közelébe férkőzhessen. Míg Péter magányosan sétálgatott a műköröm készítés bajnokai között, Veronika és Cristofel folyamatosan pózolt a fotósok előtt és csókokkal pecsételték meg szerelmüket.

„Rájöttem, hogy rengeteg alapanyag van, amiket mi hétköznapi emberek nem is ismerünk. Nagyon sok tanácsot kaptam, azzal kapcsolatban, hogy milyen újdonságok vannak, Cristofelnek pedig nagyon tetszenek az új körmeim, nekem pedig számít az ő véleménye” - nyilatkozta VV Veronika.

”Borzasztóan büszke vagyok rá és nemcsak a Playmate verseny miatt. Annyira szeretem, komolyan mondom, azonnal elvenném ezt a lányt, ha hozzám jönne!” – nézett Veronikára Cristofel, a lány pedig ott a helyszínen, azonnal igent mondott a kubai macsó ajánlatára.


Fotó: Anderson Communications

Miközben a lány körmét készítették, rengeteg újságíró vette körül őket, Cristofel pedig folyamatos instrukciókkal látta el a lányt, hogy neki milyen köröm jönne be igazán. Láthatóan Veronikát nagyon érdekelte Cristofel véleménye, Péter tekintetét pedig próbálta elkerülni.

Miután pedig a köröm elkészült, Cristofel kompromittáló mozdulatokkal pózolt a kamerák előtt és kifejezetten élvezte, hogy borsot törhet Péter orra alá.

"A műkörömdivat fejlődésével az alapanyagok tárháza is kiszélesedett, a választék folyamatosan bővül, mind a műkörmös szakemberek, mind a vendégek igényeinek kielégítésére. Veronikának is egy különleges, egyedi, a személyiségéhez passzoló körmöt készítettünk, amellyel igazán feltűnő lehet. Úgy tűnt, Cristofel – mondhatjuk most már, hogy a leendő vőlegény -, is nagyon elégedett volt az eredménnyel” – mondta el Székely Imola a Perfect Nails szépségszakértője.

Azt, hogy mikor és hol lesz az esküvő még egyelőre nem lehet tudni, de már barátkozik a pár a gondolattal, hogy Fecó esküvőjéhez hasonlóan, ők is egy világra szóló esküvőt rendeznek.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek