Starity

Miley Cyrus Khloe Kardashiannak segít kutyát keresni

2012. március 05. 18:06   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe Kardashian kutyát szeretne, Miley Cyrus pedig segít a menhely választásában.

hirdetés
Miley Cyrus Khloe Kardashiannak segít kutyát keresni

Miley Cyrus nagyon szereti az állatokat: több kutyát is adoptált, illetve jelenleg is támogatja az állatok megmentését. Négylábúi imádnivalóak, nagyon sokszor láthatunk róluk képeket a sztár Twitter-profilján. Ezzel arra is szeretné felhívni a figyelmet, hogy a menhelyen rendkívül aranyos kutyákat is találhatunk.

„Szeretnék egy kiskutyát, de nem tudom, milyet” – írta ki Khloe Twitterjére. Természetesen ezt az üzenetet Miley nem hagyhatta szó nélkül: „Hadd segítsek egy menhelyt találni.” Khloe rögtön reagált: „Neked vannak a legédesebb kiskutyáid, bízok benned, hogy a legjobb döntést hozod!”

Nagyszerű dolog, hogy Miley promotálja az adoptációt és a menhelyeket, hiszen nagyon sok állat van a világon, akiknek szükségük van otthonra és szerető családra. Az emberek többsége azt hiszi, csak tenyésztőtől éri meg kutyát venni, pedig ez korántsem így van, ugyanis rengeteg menhely van, ahol elhagyatott állatok várják gondoskodó gazdijukat. Reméljük Khloe Kardashian megfogadja Miley tanácsát az adoptálást illetően, és biztosak vagyunk benne, hogy a valóságshow-sztár és Lamar nagyszerű gazdik lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek