Starity

Magyaros kollekcióval debütált a Sugarbird

2012. március 05. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Extravagáns vonalak, gyönyörű minták és rengeteg meglepetés jellemezte a Sugarbird Cukormadár divatbemutatóját. Az újonnan debütáló kollekcióban a márka ikonikus madárkája kapta a főszerepet. Az egyedülálló magyaros ruhák mellett a Zimány Linda, Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina és Horváth Éva által tervezett legújabb tavaszi-nyári összeállításból is megcsodálhatott néhány darabot a közönség.

hirdetés
Magyaros kollekcióval debütált a Sugarbird
Fotó: Red Lemon / Szűcs Gergő

Nem győzte kapkodni a fejét az, aki ellátogatott az Essential Looks rendezvénysorozaton bemutatkozó Cukormadár divatshow-ra. A legújabb modellekre a divatkedvelő hírességek is kíváncsiak voltak, így a közönség soraiban Szunai Linda, Varga Viktor, Fábián Anita a Jóban Rosszban színésznője, Hajas László és Gáspár Győző is helyet foglalt. Az érdeklődők olyan extravagáns ruhakölteményeket is megcsodálhattak, mint a rendhagyó nyitódarab, a különleges luftballonokból készült ruha, amelyet Schreiter Nándor tervezett.

Az eseményen bemutatott modelleket az üdeség, a harsány színek, a virágminták és a szexi szabásvonalak jellemezték. A Covergirls egyénisége a legújabb nemzetközi trendekkel összhangban jelent meg a kifutón.

Zimány Linda összeállításában idén tavasszal a neon színek dominálnak. „A mostani ruháimat úgy terveztem, hogy egyszerre legyenek nőiesek, szexik és sportosak. Az új darabokban minden benne van, ami rám jellemző. A kislányosság, a játék a színekkel, a fodrok. A kollekcióm összességét tekintve, nagyon csajos lett” – árulta el büszkén Linda.


Fotó: Red Lemon / Szűcs Gergő

Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője a magyaros motívumokat gondolta újra tervezőtársaival az est záróakkordjaként felvonultatott Cukormadár kollekcióban.

„A show leglátványosabb eleme a Cukormadár menyecske volt, aki különleges, világító menyasszonyi ruhában vonult végig a kifutón” – tette hozzá Hédi.

Az este házigazdájaként a gyönyörű Mádai Vivien konferálta fel a szebbnél szebb modelleket, a feledhetetlen hangulatért pedig Rakonczai Imre és Dér Heni kettőse gondoskodott.


Fotó: Red Lemon / Szűcs Gergő

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek