Starity

A Secret meghódította Japánt

2012. március 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négy lány elindította első turnéjukat Japánban, mely március 5-én indult Osakából. Fő célja a promóció, hiszen február 29-én piacra dobták harmadik kislemezüket, mely a So Much a Goodbye címet viseli.

hirdetés
A Secret meghódította Japánt

A dél-koreai lánycsapat még 2009-ben alakult a TS Entertainment alatt, és azóta egyre feljebb ível karrierjük. Első megjelenésük a japán toplistákon még 2011 közepén volt, amikor debütáltak első kislemezükkel, a Madonnával. A szám egyből az Orinoco lista 9. helyén landolt. Ilyen bravúr, a premier napján bekerülni az Orinoco top tízes listájába, csak a Karának és a Girls Generationnak sikerült eddig a koreai lánycsapatok közül.

A második számuk, amit kiadtak japán nyelven, a Shy Boy volt, majd az év vége felé megjelent első minialbumuk is azonos cím alatt. 2012. február 29-én pedig megérkezett a rajongók legnagyobb örömére a harmadik kislemezük, a So Much a Goodbye.

A népszerűsítés miatt indult el az első és csupán háromállomásos koncertsorozatuk, mely a Secret Time címet viseli. Március 5-én Osakából indult, 6-án már Nagoyában léptek fel, és 8-án, azaz ma zárul le Tokióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek