Starity

Nikki Sixx Oscart jósol a Mötley Crüe-filmnek

2012. március 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a zenekarról készülő film még a tervezőasztalon hever, Nikki Sixx már Oscart vizionál.

hirdetés
Nikki Sixx Oscart jósol a Mötley Crüe-filmnek

A nemrég lezajlott Oscar-gála közben Nikki Sixx megosztotta rajongóival legbelső érzéseit a Twitteren. Ezek alapján az akadémia 2013-as ünnepségén már zenekara életét bemutató filmjét is a jelöltek közt látná.

A film alapját a 2009-ben megjelent The Dirt című könyv adja, mely a Mötley Crüe történetét meséli el. Ebben a zenekar tagjai őszintén, kíméletlenül vallanak a korai évekről, alkoholról, drogokról, nőkről, börtönről.

A film még tervező asztalon nyugszik, de Mick Mars (gitáros) elmondása alapján már megtalálták a megfelelő producert és rendezőt. A szereplők felkutatása folyamatban van. Korábban sok lehetséges szereplő neve felröppent, de eddig egyetlen egy színész szereplését sem erősítették meg. A lehetséges megformálók közt találhatjuk Jared Letót, Ashton Kutchert, Brad Pittet, Sam Rockwellt és Jack Blacket is.

Eközben Nikkiék gőzerővel dolgoznak a soron következő, 10. stúdió albumukon. Tommy Lee a Twitteren közölte, hogy a napokban is épp a stúdióban dolgoznak.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek