Starity

Vince Neil sztriptízbárt nyit

2012. március 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mötley Crüe énekese régen dédelgetett álmát váltja valóra Las Vegasban.

hirdetés
Vince Neil sztriptízbárt nyit

A közelmúltban ért vége a Mötley Crüe Las Vegas-i turnéja, de Vince Neilnek újabb tervei vannak a Bűnös Városban. Eltökélte, hogy Girls Girls Girls néven sztriptízbárt fog nyitni.

Vince elmondása szerint egy régi álmát váltja most valóra. Régóta tervezi már, s a sztriptíz egyébként is nagy szenvedélye. Úgy tervezi, hogy az általa nyitott bár más lesz, mint a többi, nem átlagos. Egy Rock 'n' Roll bárt szeretne üzemeltetni.

A lányokat tetoválással képzeli el, s szeretné, ha úgy néznének ki, mint akik egy rock videóból léptek ki. A zenét is ugyanezen a vonalon képzeli el. Az egészt bárt merésznek, forrónak és egyedinek álmodta meg.

Saját ízlését viszi bele a vállakozásba, olyan helyet hozna létre, amelybe ő is szívesen menne el: „Mindig is szerettem volna egy sztriptízbárt nyitni. Én ott leszek, a személyem garantálja, hogy ez lesz a létező legjobb klub a városban. A Girls Girls Girls igazán szexi lesz!”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek