Starity

Bemutatta új szerelmét VV Eszter

2012. március 09. 13:01   |   Szerző: kinga1023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár kiesett a játékből, de VV Eszter most boldogabb, mint valaha. Kiesése után villámcsapásként jött a szerelem az életébe.

hirdetés
Bemutatta új szerelmét VV Eszter
Fotó: RTL Klub

VV Eszter, miután lezárta kapcsolatát exével, rögtön bejelentette, hogy új párja van. A nagy ő a képernyőn keresztül szeretett bele a jogszálányba, és miután megszerezte telefonszámát, szabályosan ostromolni kezdett. Azóta együtt vannak, nem tudnak meglenni egymás nélkül, és már-már az összeköltözésen gondolkodnak.

„Vasárnap kiestem, kedden csörgött a telefon, hogy ő az, akire én várok, és ez biztos” – mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorában Eszter, akinek nagyon imponál, hogy Imre ennyire céltudatos: tudja hogy mit szeretne, és ezt el is éri, szerinte egy párkapcsolatban ez elengedhetetlen.

A szerelmespár, ha tehetnék mindig együtt lennének, de a távolság miatt ez elég nehéz, míg Eszter Budapesten, párja, Imre Dunaföldváron él és dolgozik mint építőipari vállalkozó. A exvillalakó úgy gondolja, hogy manapság egy autóval és egy számítógéppel minden megoldható, így szerten hosszú távon sem okozhat gondot, ha nincs mindig Budapesten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek